VAN HOEKSTEEN TOT NOK en alles daartussen

Ruwbouw en dakwerken

renovatie

HEPA Construct

Renovatie 

Ben je van plan om je huis te verbeteren of te vernieuwen? Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij zowel de sloopwerken als de volledige binnenrenovatie, van de vloer tot aan het dak. Bovendien werken we samen met betrouwbare partners voor het ontwerp en de afwerking van je interieur. We nemen alle zorgen uit handen tijdens het gehele renovatieproces van je woning, zodat jij je kunt richten op het eindresultaat.

Daarnaast bieden we hulp bij het aanvragen van de juiste subsidies en premies, zodat je verzekerd bent van hoogwaardige renovatiewerken binnen een budget dat bij jou past. Met onze expertise en begeleiding transformeren we je huis tot jouw droomwoning.

nieuwbouw

HEPA Construct

Nieuwbouw

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw nieuwbouwproject? Wij zijn je van dienst voor alles van kelder- tot dakwerken. Ook voor beton en metselwerken kan je dus bij ons terecht. Wil je een partner voor 1 van deze onderdelen of voor een totaalproject van A tot Z? We helpen je in beide gevallen graag verder!

Ruwbouwprojecten is onze specialiteit en we denken hierin dus graag met jou mee om het huis van jouw dromen mee te bewerkstelligen. Zowel voor authentieke, landelijke en moderne woningen kan je vertrouwen op onze expertise.

Platte daken

HEPA Construct

Platte daken

HEPA Construct staat je bij in de installatie van nieuwe, platte daken of renovatie ervan, inclusief de benodigde sloopwerken. Platte daken winnen aan populariteit vanwege hun duurzaamheid en lange levensduur. Voor de dakbedekking vertrouwen we op hoogwaardige EPDM-materialen van onze vertrouwde leverancier Firestone.

Een belangrijk aspect van onze service is ook de isolatie: dit is essentieel voor het creëren van een energie-efficiënt dak. Kiezen voor HEPA Construct is kiezen voor een solide dakdichting met een focus op efficiënte isolatie, wat resulteert in een dak dat niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan uw energiezuinige woning.

hellende daken

HEPA Construct

Hellende daken

We voorzien je van kwalitatieve dakwerken bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Of je nu kiest voor dakpannen of leien, een dakraam, lichtkoepel of ingebouwde ramen wilt toevoegen, wij staan klaar om je professioneel bij te staan. Tijdens renovaties verzorgen wij de complete sloop en isolatiewerkzaamheden, waarbij we gebruikmaken van topkwaliteit Sarking-materialen.

Zoek je hulp bij het selecteren van het juiste type dak of wil je inspiratie opdoen? Neem dan zeker een kijkje bij onze projecten of neem contact met ons op. We informeren je graag over de diverse opties en de bijhorende voor- en nadelen!