Onze diensten

Nieuwbouw

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw nieuwbouwproject? Wij zijn je van dienst voor alles van kelder- tot dakwerken. Ook voor beton en metselwerken kan je dus bij ons terecht. Wil je een partner voor 1 van deze onderdelen of voor een totaalproject van A tot Z? We helpen je in beide gevallen graag verder!
Ruwbouwprojecten is onze specialiteit en we denken hierin dus graag met jou mee om het huis van jouw dromen mee te bewerkstelligen. Zowel voor authentieke, landelijke en moderne woningen kan je vertrouwen op onze expertise.

Nieuwbouw Kaulille

Renovatie

Wil je jouw woning renoveren? We helpen je met de afbraakwerken en de daaropvolgende binnenrenovatie, volledig van vloer tot dak. Daarnaast werken met vaste partners samen voor je interieur en afwerking. Kortom, we ontzorgen je volledig voor de renovatie van jouw woonst. Uiteraard zetten we je ook op weg om de juiste bijbehorende premies aan te vragen zodat je kan genieten van kwalitatief werk met een kosteneffici├źnt budget.

Dakrenovatie Diest

Hellende daken

We voorzien je van kwalitatieve dakwerken bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Kies je voor pannendaken of leien daken, wil je een dakvenster, koepel of ramen integreren? Geen probleem, we staan voor je klaar. Bij renovatiewerken zorgen we uiteraard voor de volledige afbraakwerken en het isolatiewerk met het beste materiaal van Sarking. Heb je hulp nodig bij de keuze uit het type van je dak of wil je inspiratie opdoen? Bekijk zeker onze realisaties of contacteer ons en we vertellen je graag meer over de verschillende opties en bijbehorende voor-en nadelen!

Dakwerken Lubbeek hoeve

Platte daken

We staan je graag bij in de plaatsing van nieuwe, platte daken of de renovatie ervan met bijbehorende afbraakwerken. Platte daken zijn zeer duurzaam waardoor ze steeds populairder worden. Voor de dakbedekking gebruiken wij altijd EPDM van onze gekende leverancier Firestone. Natuurlijk is isolatie ook een cruciaal onderdeel bij het opzetten van je nieuw dak. Kies je voor ons, dan kies je voor een goede dakdichting met oog voor sterke isolatie om een optimaal energiezuinig resultaat te bekomen.

Plat dak verlijmd systeem

Gevelbekleding en oversteken

Je gevelbekleding draagt sterk bij aan het gevoel en de uitstraling van je woonst. Zowel het plaatsen als renoveren van je gevelbekleding doen we daarom ook met de uiterste precisie en in overleg met jou. Kies uit verschillende opties zoals leien bekledingen van Eternit, zink of houten bekledingen van Thermowood.
Natuurlijk moet ook de oversteek van je dak hierbij passen. Wil je deze laten herstellen of plaatsen dan doen we dit uiteraard ook met veel plezier. We werken hierbij opnieuw met kwalitatief materiaal zoals het PVC van Deceuninck.

Bouwproject gevelbekleding

Eikenhouten bijgebouwen

Wil je een extraatje toevoegen aan je huis of tuin? Eikenhouten bijgebouwen zijn dan de ideale oplossing. Ze zijn zeer duurzaam en geven extra karakter aan je woonst. Je kan bij ons terecht voor vrijstaande eiken bijgebouwen en aansluitende constructies voor je huidige woning. Elke realisatie is uniek. Kies voor maatwerk, kies voor HEPA Construct.

Eiken bijgebouw in opbouw

Totaalprojecten

Zowel voor nieuwbouw als renovatie kan je op ons rekenen voor totaalprojecten. Algemene ruwbouwwerken worden uitgevoerd door ons en voor de  interieurafwerking van chape, gyproc tot deureninstallaties werken we samen met partners. Wij ontzorgen uw project volledig en staan in voor de volledige communicatie en afspraken met de verschillende partners. We blijven ook gedurende het hele project jou vaste aanspreekpunt waarbij je altijd terecht kan.

Totaalrenovatie Lanaken

Enkele realisaties

Bekijk meer realisaties

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij je langs!

Contacteer ons